ozoneair pro.

Som kund i Nykvarns Energi ingår två hyrtillfällen med vår Ozoneair Pro. Du mailar oss och meddelar när du önskar hämta och låna. Därefter kan du hyra den för 400 kr per tillfälle. Ett tillfälle är max fyra timmar eller enligt överenskommelse.

* Renar ytor på upp till 120 kvm
* Perfekt för rening av hela hus och lägenheter
* Rekommenderas för kommersiell användning
* Liten och portabel så att du kan enkelt kan ta med dig den överallt
* Helautomatisk – Tryck bara på start så sker processen automatiskt

Beskrivning
Fungerar överallt: Ozoneair PRO kan användas överallt där obehagliga lukter och mögel lurar: kök, badrum, källare, garage, vind, krypgrunder och fordon.
Nästintill obegränsad användning: Ozoneair PRO kan användas till cirka 1000 behandlingar eller motsvarande 4000 drifttimmar.

Eliminera dålig lukt, mögel och bakterier: Du kan fullständigt sterilisera ett rum med det koncentrerade ozonet som genereras av Ozoneair. Bakterier, mögel och allergener kan inte överleva så höga koncentrationer av ozon. Det fungerar även på mögel som är djupt förankrat i ditt byggmaterial.

Helautomatisk: Ozoneair arbetar på autopilot. Allt du behöver göra är att ange storleken på ytan som du vill rengöra så skräddarsys ett behandlingsprogram med precis rätt tid och intensitet.
Säker att använda: Ozoneair påverkar inte någon i ditt hem däribland gummi, plaster och elektronik. Konventionella ozonprodukter kan snabbt oxidera och skada dessa material men med Ozoneair förblir de opåverkade.

Genom att gå vidare i formuläret godkänner du att Nykvarns Energi sparar dina kontaktuppgifter i enlighet
ed vår integritetspolicy. Läs mer här.